capcelera

 

UdL

 

ETSEA

 

EPS

 

EAGROF

 

Xiloteca JB

 

 GRAP

 

 

 

 

 

Agrotecnio

 

GREC

 

Inici > Recerca > Grups de recerca

Grups de recerca

El Departament d'Enginyeria Agroforestal acull dos grups de recerca relacionats amb les seves àrees docents i d'investigació. A més, la pluridisciplinarietat de les àrees docents que abarca el departament fa que alguns dels seus membres participin en grups de recerca de temàtiques afins ubicats en altres departaments de la Universitat de Lleida. La producció científica dels grups de recerca la trobareu a les seves pròpies pàgines o bé a les pàgines dels investigadors integrants. Els grups de recerca del departament són els següents:

 

Grup de Recerca en Enginyeria Hidràulica, Hidrològica i del Medi Rural

El Grup de Recerca en Enginyeria Hidràulica, Hidrològica i del Medi Rural contempla línies de recerca relacionades amb enginyeria aplicada en l'àmbit dels regadius i la hidrologia així com també en les construccions rurals. Trobareu més informació sobre el grup seguint el següent enllaç:

 

 

Grup de Recerca en AgròTICa i Agricultura de Precisió (GRAP)

El Grup de Recerca en AgròTICa i Agricultura de Precisió contempla línies de recerca relacionades amb l'aplicació de les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) a l'agricultura i la ramaderia, d'aquí el terme AgròTICa. A més, el grup fa recerca en agricultura i ramaderia de precisió, una disciplina que analitza la variabilitat en la distribució espacial dels paràmetres productius del cultiu i del seu entorn per tal d'ajudar els agricultors a prendre les decisions més encertades a l'hora de dur a terme les operacions que requereixen les seves explotacions. El GRAP forma part d'Agrotecnio, un centre de recerca d’excel·lència en agricultura, producció animal i tecnologia dels aliments del campus ETSEA de la Universitat de Lleida. Al següent enllaç trobareu informació detallada sobre el grup, els seus membres, les seves línies de recerca i les seves publicacions:

GRAP

Altres grups en que participen membres del departament

Tal com s'ha dit, l'àmbit docent i investigador del departament és molt ampli i dóna peu a que alguns dels seus membres participin en grups de recerca adscrits a d'altres departaments, tot aprofitant les sinèrgies que es produeixin. Els grups participats per investigadors del Departament d'Enginyeria Agroforestal són els següents:

- Grup singular Dinàmica de C i N en sistemes agrícoles extensius de zones mediterrànies

- Grup consolidat UdL- Planificació del paisatge, gestió forestal i conservació de la biodiversitat (PLANFORBIO)

- Grup consolidat Energia i Maquinària Agroindustrial (GREA)

- Grup consolidat UdL- Química Agroalimentària Sostenible

- Grup consolidat Interdisciplinar d'estudis sobre desenvolupament i multiculturalitat (GIEDEM)

 

 

Caracterització de la vegetació    GPS RTK en vinya    Incendis forestals 

 

 

 

Darrera modificació: 02/09/2014
Imprimir Enrera Pujar


Inici | Accessibilitat | Sobre el web | Mapa | Avís legal | Contacte
© 2014 Universitat de Lleida - Pl. de Víctor Siurana 1, 25003 Lleida - Tel. (+34) 973 702 000 - Tots els dret reservats
Ombra