capcelera

Inici > Docència > Introducció

Introducció

El Departament d'Enginyeria Agroforestal imparteix docència principalment a l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agrària (ETSEA) i a l'Escola Politècnica Superior (EPS) de la Universitat de Lleida (UdL). També col·labora, de manera més testimonial, en la docència d'altres centres. La docència impartida està relacionada amb les àrees de coneixement d'Enginyeria Agroforestal, Enginyeria Hidràulica, Mecànica de Medis Continus i Teoria d'Estructures, i Construccions Arquitectòniques. La majoria dels crèdits docents, anomenats ECTS (European Credit Transfer and Accumulation System) des de la implantació del Pla Bolonya, s'imparteixen en els ensenyaments de grau (primer cicle dels estudis universitaris), tot i que també participa en gran mesura en els ensenyaments de màster (segon cicle). A més, el departament també participa en diversos programes de doctorat (tercer cicle). De la mateixa manera, és també voluntat del departament ampliar la seva oferta formativa a través dels programes de formació contínua que té la UdL.

 

El Pla de Bolonya aposta per l'avaluació contínua dels estudiants allunyant-se en certa mesura de les típiques classes magistrals. És per aquest motiu que, paulatinament, el Departament d'Enginyeria Agroforestal ha anat millorant les seves instal·lacions per tal d'oferir al seu alumnat un gran nombre de crèdits ECTS de caire eminentment pràctic. Al campus de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agrària, el department disposa de diversos laboratoris com són el de Tecnologia de la cel·lulosa, el d'Hidràulica i hidrologia, el d'Electrotècnia, el de Construcció, el de Fusta i la Xiloteca, el de Mecanització agrària, el de TIC i automatització i control i el de Planificació forestal i anàlisi del paisatge. En tots ells s'hi realitzen tant tasques de docència com de recerca, fet que fa que l'alumnat tingui a la seva disposició els equipaments i materials més avançats. Per la realització de pràctiques també es compta amb els camps de pràctiques del campus de l'ETSEA i s'organitzen visites tècniques per tal de conèixer l'entorn socio-econòmic, marcadament agrícola, de l'escola.

 

 Sortida forestal   Sortida obres de terra   Pràctica Agricultura de Precisió   Visita tècnica a Carrassumada   Visita tècnica a Sant Miguel   

 

 

Al campus de l'Escola Politècnica Superior, concretament a l'edifici del Centre de Recerca en Energia Aplicada (CREA), el departament disposa d'un Laboratori d'Edificació i d'un Laboratori de Materials completament equipats per tal de realitzar les pràctiques pròpies del Grau en Arquitectura Tècnica. De la mateixa manera que en el cas de l'ETSEA, en l'EPS també es realitzen activitats pràctiques als laboratoris que l'escola posa a disposició de l'alumnat.

 

Pràctiques de formigó   Pràctiques de Mecatrònica   Pràctiques de formigó   Pràctiques de Mecatrònica   Pràctica replantejaments GAT

 

 

Darrera modificació: 02/09/2014
Imprimir Enrera Pujar


Inici | Accessibilitat | Sobre el web | Mapa | Avís legal | Contacte
© 2014 Universitat de Lleida - Pl. de Víctor Siurana 1, 25003 Lleida - Tel. (+34) 973 702 000 - Tots els dret reservats
Ombra